RECEPTI

Sočni goveđi odrezak, srednje pečen ali pun soka, to je san svih gurmana.Naš cilj je da Vas vodimo kroz kupnju odgovarajućeg posuđa ili pomagala do savršeno pripremljenog modernog jela.


Krem juha od krumpira s kukuruzom

Krem juha od krumpira s kukuruzom

1 čajna žličica maslaca
50 ml maslinovog ulja
45 ml vrhnja za kuhanje
kukuruz u zrnu
0,5 kg krumpira
1 glavica luka
mali buljon
sol
suroviny

Metoda

Fino nasjeckati luk i ubaciti ga na maslac i maslinovo ulje (omjer 1:1) na zagrijanoj tavi i lagano popecite.
Dodajte sitno rezani krumpir i buljon (temeljac). Posolite, dodajte vrhnje za kuhanje i miješajte. Na kraju dodajte kukuruz (možete koristiti bilo koje povrće).

SAVJET

Umjesto kukuruza možete koristiti špinat ili brokulu.